Новини
Події

Хмельницький – у “Смачній країні”

Недільний ранок у Хмельницькому. Для знімання передачі “Смачна країна” столичні телевізійники відвідали наше місто. Серед них був і відомий телеведучий Костянтин Грубич.

Знімальну групу чекали у “Ресторації Шпігеля” і ресторані “Південна Брама”. Це знані у Хмельницькому  і за його межами ресторани, де можна  посмакувати традиційними подільськими стравами, приготованими за стандартами високої кухні. Тут завжди смачно, вишукано і затишно.

Ідей для куховаріння було багато, тому перед початком роботи Костянтин Грубич з кухарем Артемом Блаутою порадилися, що будуть готувати. Зупинилися на дещо незвичних стравах. Мало хто уявляє, що таке  стейк з цвітної капусти та песто з левурди. Готували, смакували, дивувалися і захоплювалися, яка ж  безмежно креативна та різнобарвна подільська кухня. До того ж дізналися, що левурда – це черемша.

У ресторані “Південна Брама” готували справжній кулінарний шедевр – свинячу рульку, варену в пиві та вишневих гілочках, в карамелі з меду та з аджикою. Смачно, поживно, скоромно, але від страви  не можна було відірватись!

Столичні телевізійники не тільки професійно зробили свою роботу, але й отримали незабутні враження від гостинності хмельничан і майстерності місцевих кухарів.

Джерело: “Хмельниччина туристична”

 

Автор: Алла Самойленко