Новини
Події

Маленькі шепетівчани на судовому засіданні звинувачували жорстокість і байдужість

У НВК №3 міста Шепетівка проходив тиждень початкових класів, у рамках якого були проведені відкриті уроки, виховні заходи і спортивні змагання. Однією з найяскравіших була виховна година «Людина починається з добра. Конфлікти і шляхи їх вирішення».
У нестандартній формі вчитель В.І. Гнаповська та учні 3-х класів проживали різні життєві ситуації, проявили себе індикаторами в баченні Добра і Зла, ухвалювали рішення.
Усе дійство проходило у вигляді судового засідання, на якому слухалася справа про обвинувачення негативних якостей людини: жорстокості та байдужості. А також були представлені вагомі речові докази, які свідчили про те, що маленькі душі третьокласників здатні лише на хороші справи. Тому розглянувши матеріали справи і показ свідків, суд постановив: визнати учнів 3-х класів тими, що вміють робити тільки добрі вчинки, є вихованими і чемними.
Феєричним було і проведення спортивно – розважального шоу «Тато, мама і я – спортивна сім’я», організатором якого була вчитель О.С. Ковтонюк.
У змаганнях брали участь родини учнів 3-іх класів, у якому вони показали свою силу, спритність, увагу та винахідливість, почуття дружби, взаємовиручки, колективізму.
Перше місце посіли родини учнів 3-В класу: Кондратюк Максим Андрійович, Леся Вікторівна, донечка Софійка та Рожок Максим Юрійович, Людмила Андріївна, син Сергійко.
Друге місце родини учнів 3-А класу: Хурс Максим Миколайович, Ірина Олександрівна, донька Аріаната Вітвіцький Людвіг Михайлович, Валентина Сергіївна, донька Діана.
Третє місце родини учнів 3-Б класу: Бузиль Олександр Васильович, Альона Василівна, син Андрійко та Павловський Юрій Валерійович, Наталя Вікторівна, донька Вероніка.
Усі переможці та учасники змагань були нагородженні грамотами та цінними подарунками.
Такі нестандартні заходи створюють умови для виховання творчої особистості, дають можливість враховувати індивідуальні особливості кожної дитини.

Автор: Алла Самойленко