Новини
Спорт

На Хмельниччині баскетболісти знову змагаються за першість

Юнаки та дівчата приїхали до обласного центру аби взяти участь у чемпіонату з баскетболу. Протягом трьох днів команди з Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Полонного, Шепетівки та Старокостянтинова будуть намагатися отримати титул чемпіонів.

«Ці змагання для школярів є заключними у цій категорії. Адже більшість з них вже наступного року стануть студентами вищих навчальних закладах, тож якщо гратимуть у баскетбол, то вже у командах вищих навчальних закладів. Команди однаково рівні, мають певні досягнення, деякі вже грали у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі, тож чемпіонат буде однозначно цікавим та насиченим яскравими ігровими моментами», – розповів голова Федерації баскетболу Хмельницької області Денис Поворознюк.

На перемогу налаштовані як гравці так і тренери. Останні в свою чергу діляться, що чемпіонати останні декілька років стали частіше відбуватись у таких масштабах, однак головні проблеми не змінні – не достатнє фінансування та відсутність сучасної матеріально-технічної бази.

24 березня також під егідою Федерації баскетболу Хмельницької області та управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, стартував чемпіонат «Кубок хмельницького міського голови з баскетболу». Участь у чвертьфіналі взяли вісім команд ( збірні школярів та студентів, команди НАДПСУ, ХНУ, Феміда, Новатор, Ірбіс та Мохіто). Попереду півфінали, вирішальна гра відбудеться 30 березня.

Автор: Адміністратор сайту