Новини
Події

Рятувальники на Хмельниччині загасили дві пожежі, ймовірна причинами яких – коротке замкнення

25 березня о 21:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля  «ВАЗ» в с. Городище Шепетівського району.  На місце виклику негайно було направлене чергове  відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття працівників ДСНС горів салон автомобіля, площа пожежі сягала  2 кв. м. За допомогою генератора піни середньої кратності пожежу було локалізовано о 21:28 та ліквідовано – о 21:29. Завдяки вправним діям вогнеборців врятовано від повного знищення даний автомобіль. Вогнем пошкоджено салон легковика.

Загалом до ліквідації пожежі було залучено 5  чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.  Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

А днем раніше, 24 березня, о 20:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку  в селі М’якоти Ізяславського району. На місце події оперативно прибули рятувальники 13 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Плужне. Завдяки оперативним діям вогнеборців не допущено поширенню вогню на сусідні будівлі. Пожежу локалізовано о 21:10 та ліквідовано о 21:12. До ліквідації пожежі залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Ймовірна причина пожежі – також коротке замкнення електромережі.

Постраждалих на пожежі не було.

Джерело 

Автор: Алла Самойленко