Новини
Події

У Хмельницькій області підробляли цемент

У ході санкціонованого обшуку на виробництві працівники поліції вилучили обладнання для виготовлення та фасування цементу, транспортні засоби, 400 мішків готової продукції, а також велику кількість пакувального матеріалу із нанесеними логотипами відомої міжнародної компанії на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Восени минулого року працівники управління захисту економіки в Хмельницькій області виявили ряд магазинів та складів, де зберігалася та реалізовувалася контрафактна цементна суміш. З обігу було вилучено більше 3 тисяч мішків підробленої продукції на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

Тоді за матеріалами управління захисту економіки в Хмельницькій області слідчим управлінням ГУНП по факту виготовлення та реалізації контрафактної цементної суміші під логотипом відомої міжнародної компанії було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 229 «Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару» Кримінального кодексу України.

У ході проведених заходів правоохоронці встановили місце, де здійснювалось виготовлення контрафактної продукції. Зрозуміло, що підпільний цех працював без будь-яких дозвільних документів.

Наразі слідчі дії в рамках кримінального провадження тривають.

Джерело

Автор: Алла Самойленко