Новини
Суспільство

Які галузі промисловості на Хмельниччині працюють найінтенсивніше?

Індекс промислової продукції за підсумками січня–лютого 2017р. у порівнянні з січнем–лютим 2016р. становив 100,7%, повідомляють в Управлінні статистики у Хмельницькій області.
У добувній промисловості та розробленні кар’єрів випуск продукції проти січня–лютого 2016р. збільшився на 30,8%.
На підприємствах переробної промисловості в січні–лютому 2017р. виробництво продукції зменшилось на 4,1%, у т.ч. у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 41,8%, машинобудуванні – на 13,0%. Поряд із цим збільшився випуск продукції у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції в 2,0 раза, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 36,2%, виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – на 4,7%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання, – на 2,7%, виробництві ґумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 1,9%.
У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря обсяги виробництва продукції проти січня–лютого 2016р. збільшились на 5,1%.

Автор: Алла Самойленко