Новини
Спорт

Тхеквондисти Хмельниччини готуються до кадетського чемпіонату України в Одесі

Кадетську збірну Хмельниччини сформують за результатами обласних змагань з тхеквондо ВТФ, які тривають у Хмельницькому. На перемогу в них претендують близько півсотні тхеквондистів з Кам’янця-Подільського, Старокостянтинова, Хмельницького і Чемерівців.

«До складу команди, яка представить область на чемпіонаті України, увійдуть 22 спортсмени, – розповідає заслужений тренер України з тхеквондо ВТФ, хмельничанин Сергій Пісоцький, – 11 хлопців і стільки ж дівчат».

Серед тих, хто автоматично отримав перепустку на чемпіонат України з тхеквондо ВТФ – тринадцятирічна Софія Сікорська. Вона – неодноразова призерка всеукраїнських змагань і етапів Кубку світу. Серед кадетів дівчина виступає останній рік і хоче виграти в Одесі, аби поїхати на чемпіонат Європи й світу з цього бойового мистецтва. А взяти участь у цих міжнародних стартах зможуть лише найкращі тхеквондисти країни.

«Налаштована тільки на перемогу, – ділиться Софія, – хто ж не хоче поїхати на чемпіонати Європи й світу».

На кадетському чемпіонаті України з тхеквондо ВТФ Хмельниччину представить і Ганна Ковальчук з Кам’янця-Подільського. Вона – чотирикратна чемпіонка України з цього бойового мистецтва й в Одесі планує примножити скарбницю перемог. Таку можливість вона, разом з іншими нашими тхеквондистами, матиме вже у квітні. На тоді заплановані вітчизняні змагання.

Автор: Адміністратор сайту