Новини
Події

Жителька села Розсохи відсвяткувала свій 100-річний ювілей

25 березня жителька с. Розсохи Ганна Тимофіївна Коваль у колі рідних та близьких людей зустріла свій славний 100-річний ювілей.

Нелегке життя довелося прожити ювілярці, важко працювала, зазнала голодні роки Голодомору, воєнне лихоліття. Увесь трудовий шлях жінки пройшов у місцевому колгоспі. Ганна Тимофіївна, народила та виховала одного сина, проте з життя він пішов ще юним хлопцем.

Проте Ганна Тимофіївна має чудову родину: невістку, яку любить як рідну доньку, онуків, правнуків, праправнуків та ще багато родичів, друзів, сусідів, які люблять та турбуються про неї. Як то кажуть, вік прожила не марно.

Привітати ювілярку приїхали за дорученням голови адміністрації Олега Веселовського, заступник голови Олег Пилипчук спільно з сільським головою Сергієм Приказюком. Іменинниці побажали міцного здоров’я, бадьорості духу, щоб обов’язково зустрітися на святкуванні 105-річного ювілею Ганни Тимофіївни, вручили  від імені голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука подяку, квіти та цінний подарунок.

Далеко не кожній людині вдається подолати столітній рубіж, а Ганна Тимофіївна Коваль залишається при цьому самостійною, енергійною, відкритою та щирою.

За інформацією Деражнянської райдержадміністрації
Автор: Адміністратор сайту