Новини
Події

Кам’янець-Подільський збирає медійників України

Кам’янець-Подільський з 21 по 23 квітня уже вдруге  стане платформою для медійників з різних куточків України.  Журналісти, блогери, фотографи, усі, хто працює у сфері PR, чи лише мріє як стати “акулою пера” – усі знайдуть для себе нове і цікаве.

Саме тут у рамках Другого медіа-форуму  провідні фахівці навчатимуть, як успішно працювати, проводитимуть майстер-класи, даватимуть цікаві завдання та визначатимуть найкращих. Профі журналістики навчатимуть як займатися рекламною діяльністю в туристичній галузі, як проводити розслідування за відкритими базами даних, ділитимуться досвідом, як зробити вдалу фотографію та репортажну зйомку, розповідатимуть про особливості роботи конвергентної редакції, тощо.
У Медіа-форумі беруть участь:
–    Тетяна Кузнецова, доктор наук із соціальних комунікацій, професор, декан факультету журналістики НУ «ОЮА» (м. Одеса).
–    Роман Кабачій, журналіст, медіаексперт, Інстиут масової інформації (м. Київ).
–    Олександр Щелоков, Анастасія Розлуцька, керівники проекту E-Data (м. Київ).
–    Юрій Фінклер, професор кафедри реклами і мови ЗМІ факультету журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука (м. Рівне).
–    Олег Владимирський, фотокореспондент (м. Одеса).
–    Світлана Петренко, журналіст, професор Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.
–    Марина Калініна, доцент, Київський національний університет імені Тараса Шевченка Інститут журналістики (м. Київ).
–    Олена Лептуга, головний редактор “Накипело”  (м. Харків).
–    Віктор Пічугін, голова і співзасновник “Громадського Телебачення. Харків”  (м. Харків).
–    Олена Тараненко, завідувач кафедри журналістики Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця).Окрім того, учасники медіа-форуму стануть ще й учасниками програми заходів відкриття туристичного сезону в місті, серед яких  – фіксація двох рекордів України, Перший Всеукраїнський ТУРатлон, забіг на чималу дистанцію між Кам’янцем та Хотином, танцювальний майстер-клас від Амадора Лопеса, повідомляється на сайті міста.Реєстрацію можна пройти за цим посиланням 

Автор: Алла Самойленко