Новини
Події

Ізяславські кухарі говорили про шкільне харчування

На базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, ім. О.П.Онищука, гімназія» нещодавно відбувся семінар для кухарів та відповідальних за харчування району. Питання організації харчування учнів є досить важливим з-поміж освітянських питань, і їх щоденно доводиться вирішувати.

На зустрічі говорили про те, як правильно організувати харчування школярів у навчальних закладах, про контроль якості продуктів.

Семінар на тему  «Якість приготування страв як основний чинник охоплення дітей гарячим харчуванням» пройшов для учасників з великою користю. Їм розповіли про документацію, необхідну в організації харчування в навчальних закладах, ознайомили з вимогами до якості сировини та приготування обідів. Присутні дізналися, як перевіряти якість продуктів, які надходять на харчоблок у навчальні заклади. Представники харчоблоку НВК поділилися  досвідом роботи, ознайомили присутніх із технологією приготування страв, майстерністю сервірування.

Наприкінці семінару відбулася презентація учнівського проекту «Цукерки».

Учасники семінару обговорили проблеми, які слід вирішити у питанні організації повноцінного харчування школярів. Підвела підсумки семінару відповідальна за харчування в Ізяславському районі, головний спеціаліст відділу Людмила Крюкова.

Джерело

Автор: Алла Самойленко