Новини
Кримінал

У Нетішині “на гарячому” затримали наркоторговця з Рівненщини

Раніше судимий за наркозлочини 38-річний житель міста Остріг Рівненської області спеціально приїздив до Нетішина, щоб продавати наркотики наркозалежним.

Вчора, 30 березня, у Нетішині працівники кримінальної поліції спільно з колегами із управління протидії наркозлочинності «на гарячому» затримали 38-річного наркоторговця. Житель міста Остріг Рівненської області раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків. Чоловік спеціально приїздив у Нетішин, де продавав наркозалежним наркотичні засоби в асортименті.

Правоохоронці зафіксували три факти продажу наркотиків: двічі чоловік збував шприци з опієм, а третій раз — пакетики з амфетаміном. Затримали його «на гарячому».

Тепер наркоторговцю-рецидивісту доведеться відповідати за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про оголошення чоловікові підозри та обрання міри запобіжного заходу на період досудового розслідування. Правоохоронці наполягатимуть на триманні під вартою, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак