Новини
Увага!

З завтрашнього дня у Хмельницькому будуть опалювати тільки лікарні, садочки і школи

У зв’язку з тим, що середньодобова температура зовнішнього повітря становить вище +8 °С Хмельницький міський голова Олександр Симчишин своїм розпорядженням доручив керівникам МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» (В. Скалій) та КП «Південно-Західні тепломережі» (С. Цимбалюк) припинити опалювальний сезон з 1 квітня 2017 року.
“Водночас очільник міста зобов’язав їх забезпечити нормативну температуру в приміщеннях лікувально-профілактичних установ, дошкільних, шкільних закладів міста, незалежно від форм власності.
Аналізуючи роботу теплопостачальних підприємств в опалювальний період 2016-2017 років варто відмітити, що поставлені перед підприємствами задачі були виконані. За опалювальний сезон не було суттєвих порушень в наданні послуг з теплопостачання, перерв в опаленні та гарячому водопостачанні об’єктів. Цього вдалося досягти завдяки якісній підготовці обладнання котелень, теплових мереж до експлуатації в опалювальний період. Наразі теплопостачальні підприємства розпочинають підготовку уже до нового опалювального періоду 2017-2018 років, протягом якого планують продовжити заміну теплових мереж на попередньо ізольовані труби, модернізовувати котельні та центральні теплові пункти”, – повідомляють у прес-службі міської ради.

Автор: Алла Самойленко