Новини
Дозвілля

«Антитіла» запалили в хмельницькій філармонії «Сонце»

Глядачі танцювали впродовж усього концерту.

Музиканти гурту «Антитіла» у суботу, 1 квітня, представили хмельничанам свій новий альбом «Сонце». У філармонії відбулося по-справжньому вибухове шоу. Фани «Антитіл» в єдиному ритмі наспівували популярні хіти, а лідер гурту Тарас Тополя заряджав зал позитивом.

Перша частина концерту була більш ліричною, подекуди пісні навіть викликали сльози. Тарас Тополя заспівав хіт Скрябіна «Кораблі» та пісню, написану атовцем Олександром Рожком «Не сумуй».

«Просимо вибачення, що довелося посумувати. Але ми на кожному концерті хочемо заспівати пісні з глибоким змістом, які змусять вас задуматися», – сказав Тарас Тополя, завершуючи виконання ліричних хітів.

Концерт тривав понад дві години. Наприкінці фронтмен Тарас Тополя записав уже традиційне відео з концерту.

«Розбудили ціле місто», – сказав на камеру Тарас Тополя. – «Сонце, музика, Хмельницький», – хором вигукнув зал. Відео вже з’явилося на офіційній сторінці Тараса Тополі в соціальних мережах.

Опісля концерту, аби сфотографуватися з відомим гуртом, зібралося чимало шанувальників. Де тільки «Антитіла» не ставили автографи: на плакатах, дисках та квитках. Не відмовили нікому.

Автор: Тетяна Новак