Новини
Суспільство

У конкурсі наукових робіт представники Хмельницької АЕС вибороли два перших місця

Другий етап конкурсу наукових робіт серед молодих працівників ядерної галузі проходив 31 березня у Києві.

Організацію молоді ХАЕС представляли троє учасників, двоє із яких стали переможцями у своїх  категоріях. За результатами оцінювання компетентного журі, перше місце у виробничій тематиці посіла працівниця навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС Анна Кучмій, яка представила на розгляд журі роботу з вдосконалення підготовки персоналу АЕС та використання панорамних 3 D турів у процесі навчання. Варто зауважити, що достойною першого місця журі визнало і роботу представника ВП «Атомремонтсервіс».

Цього року було об’єднано соціальну та профспілкову секції, серед яких найкращими визнано також дві роботи молодих працівників із Хмельницької та Рівненської атомних станцій. Зокрема, слюсар енергоремонтного підрозділу ХАЕС Віктор Гераскевич представив роботу: «Практична підготовка молоді в атомній енергетиці».

Голова Організації молоді первинної профспілкової організації Хмельницької АЕС Леонід Волков, який входив до складу журі конкурсу, відзначив високий рівень підготовки та великий потенціал молоді ядерної галузі. За словами молодіжного лідера Хмельницької АЕС, під час захисту наукових робіт, думка журі у переважній більшості співпадала, що свідчить про неупереджуваність та безкомпромісність при визначенні переможців конкурсу.

Джерело: прес-служба ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак