Новини
Політика

Андрій Шинькович на особистому прийомі у Красилові

У діалозі народжується істина. Народний депутат України Андрій Шинькович, постійно працює на своєму виборчому 189-му окрузі. А це Красилівський, Білогірський, Теофіпольський, Ізяславський райони та місто Нетішин. Не лише з робочими візитами приїздить до представників місцевих органів влади, бере участь у різних заходах, а й спілкується з самими виборцями під час особистих прийомів. Такий відбувся у приймальні м. Красилів 30 березня.

Разом з депутатами районної та міської рад від політичної партії «За конкретні справи» Андрій Васильович спілкувався з мешканцями Красилівщини. Серед актуальних звернень і матеріальна допомога на лікування, вирішення особистих проблем та тих, що потрібні усім мешканцям краю.

До прикладу активісти села Слобідка-Красилівська, Яворівецької сільської ради, прийшли з проханням підтримати ініціативу відновлення місцевого дошкільного навчального закладу та посприяти у проведенні водогону. А от головний лікар центральної районної лікарні Денис Дудко уточнив питання проектно-кошторисної документації для здійснення капітального ремонту приймального відділення медичного закладу. Варто зазначити, що саме завдяки ініціативі Андрія Васильовича вже найближчим часом з фонду соціально-економічного розвитку буде виділено 400 тис гривень для робіт у ЦРЛ Красилова.

Загалом народний депутат Андрій Шинькович переконаний:

«Кожен народний обранець зобов’язаний не лише публічно звітувати перед своїми виборцями, а й постійно здійснювати особисті прийому. Лише завдяки такій роботі можливо глибше дослідити основні проблеми суспільства та з небайдужими людьми знайти варіанти вирішення їх».

Автор: Алла Самойленко