Новини
Події

Хмельницький ретро-гурт “Хесед-Бенд” організував благодійний концерт заради багатодітної сім’ї вимушених переселенців

Громадою  благодійного фонду “Хесед Бешт”  збирали кошти, аби допомогти багатодітній сім’ї  переселенців  з  Донеччини. Голова родини – військовий, котрий  досі  перебуває на передовій  і  захищає цілісність і суверенітет нашої держави. Щоб фінансово підтримати родину, ретро-гурт “Хесед-Бенд” організував благодійний концерт.
“Цей концерт називається “Гортаючи старий зошит”. Мається на увазі зошит – це пісенник з піснями тих років, коли ще наші мами були молодими. Ми хочемо виконувати наші пісні, по можливості зібрати якісь кошти і перерахувати їх для родини Опанасюк”, –  розповів керівник гурту Анатолій Музика.

Сьогодні в общинному центрі “Тхія” в присутності працівників центру, керівника музичного гурту “Хесед-Бенд”  та працівників управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації зібрані кошти передали  родині військового.

Родина вимушених переселенців Опанасюків  на Хмельниччині проживає уже два роки. Говорять, що хочуть  залишитись на Поділлі назавжди.

 

Джерело 

Автор: Алла Самойленко