Новини
Події

У Волочиську п’яний водій зустрівся зі стовпом і зніс паркан

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вночі по вулиці Незалежності в райцентрі Волочиськ. Водій із місця автопригоди зник, проте менш, ніж за півгодини його розшукали патрульні.

Вночі до Волочиського відділення поліції зателефонував місцевий житель і повідомив, що невідомий на автомобілі протаранив у нього на господарстві паркан, а потім зник у невідомому напрямку.

На місце події одразу виїхала група реагування патрульної поліції. Менш, ніж за півгодини правоохоронці на одній із вулиць міста розшукали автомобіль зловмисника. «Mercedes Benz» був із пошкодженнями, характерними для ДТП. 34-річного водія перевірили на стан сп’яніння. В крові у нього виявили 1,29 проміле алкоголю. Як з’ясувалось, він не впорався з керуванням і спочатку врізався в електроопору, а потім протаранив паркан, після чого зник з місця події. На щастя, ніхто у цій автопригоді не постраждав.

Наразі автомобіль перебуває на штрафмайданчику. У поліціії повідомляють, що на водія склали 3 адміністративні протоколи за ст. 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна», ст. 122-4 «Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди» та ст. 130 «Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автор: Алла Самойленко