Новини
Суспільство

Три пенсії у подарунок…

…отримає подолянин, який візьме участь та виграє в акції, яку проводить до свого 25-річчя ПриватБанк.

Про це 5 квітня у Хмельницькому на прес-конференції, присвяченій ювілейній річниці банківської установи, повідомив директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький.

«Понад половина пенсіонерів України – 3 196 000 осіб – обрали способом отримання пенсії саме банківські рахунки. Звичайно, це робиться на безкоштовній основі, ми створюємо найкращі умови для найстарших наших клієнтів. Періодично проводимо акції, – відзначив Юрій Олександрович. – Зараз триває одна з таких акцій, яка закінчиться 24 квітня. Ті пенсіонери, які у нас вже обслуговують, або ті, хто зараз відкриє пенсійну картку і стане нашим клієнтом, зареєструвавшись в цій акції, мають можливість виграти три пенсії. У квітні відбудеться розіграш. Буде 25 переможців по Україні, які три місяці поспіль отримуватимуть не одну, а дві пенсії, одну з яких платитиме ПриватБанк».

Отож один з мешканців Хмельниччини, який є пенсіонером і клієнтом банку, зареєструвавшись в акції, має можливість покращити свій фінансовий стан, отримавши у подарунок додаткові кошти.

Для визначення переможців акції буде створено спеціальну комісію з 4 представників від ПриватБанку: по одній людині від Юридичного департаменту, Департаменту просування соціальних програм, Напрямку «Роздрібний бізнес», Напрямку «Маркетинг і менеджмент».

Щоб узяти участь у розіграші, треба надіслати SMS-повідомлення з текстом 6525 на номер 3777 або зареєструватися на сайті https://pb.ua/25pensij. В акції вже бере участь понад 50 000 українських пенсіонерів.

Володарів призу визначатимуть випадковим чином за допомогою розіграшу серед усіх учасників, зареєстрованих в акції. Відеозапис буде доступний на сайті http://pb.ua/25pensij.Також його транслюватимуть на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Імена власників призів (25 осіб) будуть відомі 24 квітня 2017 року.

Ще одна важлива новація банку, яка з’явилася після його націоналізації у мобільному додатку Приват24,  за словами Юрія Браніцького, додала йому нової якості.

«Раніше ми надавали різного формату фінансові послуги, інформаційні сервіси, тепер ми надаємо послуги державні», – відзначив Юрій Олександрович.

У горішньому меню мобільного додатку з’явився значок, на якому зображено герб України. Під цією позначкою міститься соціальний кабінет, в якому зібране все те, що стосується пенсіонерів та отримувачів соціальних виплат. Працюючі громадяни мають можливість в цьому сервісі розрахувати свою майбутню пенсію. Більше того, сервіс підкаже, які періоди краще вибрати, щоб розмір пенсії був якомога більшим, базуючись на законодавчих нормах. Також там є перелік документів, які потрібно подати для отримання і нарахування пенсії при досягненні пенсійного віку. Пенсіонери за допомогою цього кабінету можуть подивитися, коли відбувається перерахунок пенсії. Також за допомогою спеціального калькулятора можна розрахувати, за потреби, суму субсидії та оформити її, не виходячи з дому.

«Це – справжній соціальний кабінет. Це ще один канал отримання тих послуг, які сьогодні держава надає через ЦНАПи. Ми фактично даємо можливість нашим клієнтам, нікуди не виходячи, отримати цю інформацію, ці розрахунки, ці документи просто у Приват24», – прокоментував Юрій Браніцький.

Автор: Тетяна Новак