Новини
Увага!

Погода не завадить проведенню фестивалю у Хмельницькому

Відкриття фестивалю писанок «Великодній дивосвіт» відбудеться 10 квітня 2017 року о 18.00 на майданчику біля кінотеатру імені Т.Г.Шевченка. Вперше у цьому році у місті буде створено Великодню писанкову композицію просто неба на майдані біля кінотеатру імені Т. Шевченка, яка включатиме 10 метрових писанок, ексклюзивно розписаних учнями та викладачами початкових мистецьких шкіл та студентами Хмельницького національного університету, та світлодіодну красуню – писанку висотою 2 м, понад тисячу писанок, розписаних юними хмельничанами – учнями загальноосвітніх та мистецьких закладів. А ще за ініціативи ТОВ «ТД «Євромоторс» арт-обєктами з писанковим декором стануть одразу 2 автомобілі, які учні дитячої школи мистецтв та дитячої школи мистецтв «Райдуга» розпишуть під відкритим небом. Традиційно пройдуть майстер-класи за участю викладачів образотворчого мистецтва початкових мистецьких навчальних закладів, на яких всіх бажаючих ознайомлять з технікою  розпису та використанням подільських кольорів та символів у розписі писанок.
Програма Фестивалю:
10 квітня 2017 року
14.00 – відкриття благодійної виставки  у виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва
16.00 –спільно з ТОВ «ТД «Євромоторс» акція «Писанковий декор авто» на майдані біля кінотеатру імені Т.Шевченка
18.00 – відкриття фестивалю, презентація диво-писанок Хмельницького на майдані біля кінотеатру імені Т.Шевченка
18 квітня 2017 року
18.00 – весняний концерт: гаївки та дитячі забави на майдані біля кінотеатру імені Т.Шевченка.
Організатори сподіваються, що фестиваль «Великодній дивосвіт» в історичному центрі нашого міста приверне увагу до правічних українських традицій, а диво-писанки створять справжню атмосферу Великодня, подарують всім щирі позитивні емоції, стануть прекрасною фото зоною та гарним подарунком для хмельничан та гостей міста і започаткують ще одну традицію у культурно-мистецькому житті Хмельницького.

Автор: Алла Самойленко