Новини
Події

Хмельницькі та словацькі фахівці митної справи обмінялися досвідом

Хмельниччину відвідали представники Митної служби Словацької Республіки, які перебували в Україні  з метою ознайомлення з діяльністю навчальних закладів Державної фіскальної служби та обміну  досвідом у сфері професійної підготовки.
У Хмельницькому, на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС відбулася робоча зустріч з словацькими колегами, у ході якої вони ознайомилися з процесом спеціальної та спеціалізованої підготовки, навчальною матеріально-технічною базою, використанням сучасних інформаційних технологій у роботі та основними напрямками діяльності установи.
Особливі враження на фахівців Митної служби Словаччини справила презентація роботи кінологічного навчально-тренувального комплексу. Так, інспектори-кінологи  Департаменту динамічно і фахово продемонстрували  роботу кінологічних команд з пошуку речовин та предметів, схованих у валізах та ящиках, в автомобільному транспорті.
У ході візиту  сторонами було обговорено ряд важливих питань  стосовно подальшого співробітництва, зокрема, залучення експертів обох сторін до участі у тематичних семінарах, тренінгах, інших заходах з підготовки та підвищення професійної компетентності персоналу, участі представників Департаменту СПКЗ у програмі стажування, запропонованій Словацькою Республікою та використання можливостей спільних грантових проектів у галузі підготовки фахівців митної справи.

Автор: Адміністратор сайту