Новини
Суспільство

Скільки “тривожних” кнопок діє на Хмельниччині?

У разі виникнення небезпеки жителі Хмельницької області зможуть скористатися загальнодоступними кнопками екстреного виклику поліції і таким чином захистити себе та своїх близьких від злочинних посягань.

Кнопки «Терміновий виклик поліції» встановлюються у громадських місцях, а про наявність такого приладу свідчить спеціальна яскрава наклейка жовтого кольору. Основною задачею кнопок екстреного виклику поліції є боротьба з вуличною злочинністю. У разі необхідності в будь-який момент громадяни мають можливість викликати на допомогу найближчий наряд швидкого реагування поліції охорони, який прибуде за лічені хвилини. Після прибуття на виклик група затримання здійснює оперативно-пошукові заходи щодо з’ясування причин надходження тривожного повідомлення, забезпечує виявлення, переслідування та затримання злочинців.

Наразі на Хмельниччині встановлено та діє близько 180 кнопок «Терміновий виклик поліції». Зазвичай вони розміщені в місцях великого скупчення людей – цілодобових магазинах, розважальних закладах, аптеках, АЗС і т.д.

З повним переліком адрес розміщення кнопок «Терміновий виклик поліції» можна ознайомитись за посиланням https://www.guard.np.gov.ua/hmelnitska-olast

Інформація Управління поліції охорони в Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко