Новини
Суспільство

На Хмельниччині відкрили ще одну меморіальну дошку загиблому воїну АТО

11 квітня на території Писарівської загальноосвітньої школи відбувся мітинг, приурочений відкриттю меморіальної дошки загиблому воїну в АТО Ігорю Мединському.

На невеличкому шкільному подвір’ї зібрались учні, учасники АТО і жителі села Писарівка, що у Волочиському районі, щоб вшанувати пам’ять героя.

Право відкрити меморіальну дошку надали мамі загиблого воїна – Антоніні Борисівні та його сину Артему. Опісля пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання.

Охочих виступити і сказати своє слово про героя було багато. Директор школи В. Прут висловив співчуття рідним загиблого і подякувала мамі Антоніні Борисівній за подвиг Ігоря. Сільський староста П. Білий висловив велику вдячність мамі загиблого воїна та його вчителям за виховання справжнього патріота України, який віддав за неї найдорожче – життя. До присутніх також звернулися учасник АТО В. Кочмарський та перша вчителька Ігоря О. Мариніна.

Учні підготували художні номери, які передавали любов до батьківщини підростаючого покоління та захоплення героїзмом наших бійців, сум за тими, хто тепер став ангелом-охоронцем рідної землі.

Присутні вшанували пам’ять про Ігоря Мединського та усіх патріотів України, що загинули захищаючи її незалежність, хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.

Джерело: офіційний сайт Війтовецької громади

Автор: Тетяна Новак