Новини
Суспільство

Ярмолинці долучилися до акції “Я хочу бачити життя”, щоб допомогти дітям з вадами зору

Протягом місяця, з 9 березня по 9 квітня 2017 року, проходила ХІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», під гаслом “Я хочу бачити життя!”.

Акція спрямована на допомогу дітям з вадами зору та на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних відділень дитячих лікарень України.  Ярмолинецький район теж долучився до цієї важливої події. Було зібрано  11 503, 47 грн. Цю суму перераховано  на єдиний банківський рахунок ВБФ «Серце до Серця».

Слід відзначити працівників культури району ( клуби та бібліотеки), які є неодноразовими учасниками благодійних акцій. Вони вдруге брали активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Серце до Серця» та  змогли зібрати кошти у сумі 1990 гривень. Дуже приємно, що є і школярі, які зібрали великі суми, а саме: учениця Ярмолинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – Мельник Катерина; учениця Савинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Ставнича Сніжана; учениця Солобковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Тимощук Вікторія.

Такі добрі результати акції довели, що кожен  може змінити світ на краще, якщо ми будемо в єдності. Дуже тішить  те, що ми, звичайні пересічні громадяни, не втратили людяність, безкорисність та віру в добру справу!

Інформація управління освіти, молоді та спорту Ярмолинецької районної державної адміністрації

Автор: Алла Самойленко