Новини
Події

Юні інтелектуали Хмельниччини отримали три перемоги у Всеукраїнському конкурсі Малої академії наук

З 7 по 10 квітня 2017 року у м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства.

Команда Хмельницької області у складі 4 перспективних школярів напружено готувалась до інтелектуальних змагань, адже участь у фіналі – почесна і водночас вимоглива місія.

Юні науковці мали змогу продемонструвати свої інтелектуальні здібності, вміння, знання і нестримну волю до перемоги, відчути себе в ролі справжніх дослідників. Вони не лише презентували результати своїх досліджень, а й здобували корисний досвід для подальшої науково-дослідницької діяльності.

В одному із афоризмів сказано: “Чим більше труднощів у боротьбі, тим і перемога буде вища”. Справді, результат не забарився. Юні хмельницькі ерудити здобули 3 перемоги!

За підсумками конкурсу срібну та бронзові нагороди здобули:

Мисан Анжеліка, учениця 11 класу Хмельницької гімназії №2 – ІІ місце у секції “Мистецтвознавство”, науковий керівник, вчитель української мови та літератури, Осатюк Наталія Антонівна;

Студенець Марина, учениця 10 класу Хмельницького навчально-виховного комплексу № 7 – ІІІ місце у секції “Українська література”, науковий керівник, вчитель української мови та літератури, Собко Ольга Петрівна;

Тернавська Тетяна, учениця 10 класу Волочиського навчально-виховного комплексу у складі середньої загальноосвітньої школи І ступеня та гімназії Волочиської міської об’єднаної територіальної громади – ІІІ місце у секції “Фольклористика”, науковий керівник, вчитель української мови та літератури, Молотай Юлія Григорівна.

 

За інформацією Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді

Автор: Алла Самойленко