Новини
Суспільство

У Ізяславі визначали кращого державного службовця

12-13 квітня відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед працівників Ізяславської районної державної адміністрації.

Голова оргкомітету, заступник голови райдержадміністрації Володимир Левченко привітав учасників конкурсу, побажав усім успіхів, перемог і просто покращити професійні навички, вміння та підвищити свою кваліфікацію.

Конкурс на визначення кращого працівника державних структур проводиться з 2008 року. Сам конкурс проходить у три етапи, переможці районного (першого) етапу стануть учасниками другого туру в обласному етапі.

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс проводиться серед державних службовців категорій «Б» та «В» в номінаціях:

«Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік).

«Кращий спеціаліст» (беруть участь спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як два роки).

Цього року у конкурсі виявили бажання взяти участь 16 учасників, з них: 4 в номінації «Кращий керівник» та 12 – в номінації «Кращий спеціаліст».

Конкурс проведено в три етапи:

1 етап конкурсу – проведення комплексного тестування учасників конкурсу на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов’язків державного службовця;

2 етап конкурсу – практичне завдання щодо складання ділового документу;

3 етап конкурсу – практичне та тестові завдання щодо володіння персональним комп’ютером.

Після опрацювання оргкомітетом усіх робіт учасників конкурсу будуть оголошені остаточні його підсумки. Переможці районного етапу представлятимуть Ізяславщину на обласному рівні.

 

Джерело

Автор: Алла Самойленко