Новини
Суспільство

Хмельницьких школярів запрошують до участі у художньому конкурсі “Я маю право!”

Сьогодні стартує Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків ” Я маю право!” з нагоди Дня захисту дітей. Про це повідомляється на сайті ГТУ юстиції у Хмельницькій області.

Основна мета Конкурсу – розвинути морально-етичні якості дітей, сформувати у дітей і підлітків позитивний образ права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальна підтримка талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.

Учасником конкурсу може стати кожен учень загальноосвітнього навчального закладу області, віком до 18 років (включно).

Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

1) Молодша група. Індивідуальна робота (учні, віком від 6 до 10 років);

2) Молодша група. Колективна робота (учні, віком від 6 до 10 років);

3) Середня група. Індивідуальна робота (учні, віком від 10 до 14 років);

4) Середня група. Колективна робота (учні, віком від 10 до 14 років);

5) Старша група. Індивідуальна робота (учні, віком від 14 до 18 років);

6) Старша група. Колективна робота (учні, віком від 14 до 18 років).

На Конкурс подаються з 18 квітня по 13 травня 2017 року індивідуально підготовлені малюнки учнів та учнівських колективів (не більше 3-х учнів), пов’язані із правовою тематикою Конкурсу.

Малюнки повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка) у форматі А4.

Малюнки разом з заявкою(із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, домашньої адреси, повної назви загальноосвітнього навчального закладу, класу,  назви номінації, назви малюнку) подаються за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87, каб. 303 –  Координаційна рада молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області.

Автор: Алла Самойленко