Новини
Дозвілля

Хмельницькі школярі знайшли в ПриватБанку валізу з грошима

Веселий гамір дітлахів, що часто лунає у відділенні ПриватБанку на вулиці Зарічанській, не залишає байдужим нікого, хто його чує. Школа фінансової грамотності ЮніорБанк для дітей віком від 6 до 17 років працює без перерв на канікули впродовж усього року.

Одягнені у стилізовані костюми, з кейсом, набитим вщент готівкою, юні гості банку щасливі та відкриті до спілкування. Учні 6 класу хмельницькоъ загальноосвітньої школи №25 кажуть, що екскурсія до ПриватБанку, участь у бізнес-квесті “Секрет однієї купюри” запам’ятаються на все життя.

“А я уже вдруге тут, – каже одна зі школярок. – Вперше побувала в ПриватБанку разом зі своєю сестрою іще влітку. Сподобалося, тому зраділа, коли почула про можливість потрапити сюди знову”.

ЮніорБанк – це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. Тут немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. Заняття в бізнес-школі доступні будь-якій дитині шкільного віку та абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua.

За словами керівника напрямку ЮніорБанк Хмельницької філії ПриватБанку Інни Морозової, для юніорів зараз працюють такі програми: екскурсії у відділення банку, бізнес-квест “Секрет однієї купюри”, бізнес-школа, квест-кімната “Загублені в банку”. В школах для дітей проводяться уроки “Вікно в банківський світ”.

Навчання з фінансової грамотності уже пройшли 5775 хмельницьких школярів. Хто ще не спробував себе у ролі банкіра – має можливість це зробити.

Автор: Тетяна Новак