Новини
Спорт

Поліцейські Хмельниччини завоювали Кубок міністра внутрішніх справ з волейболу

У фіналі Кубку міністра внутрішніх справ з волейболу за перемогу змагалися п’ять найсильніших команд – переможці попередніх етапів: три поліцейські збірні – з обласних управлінь НацполіціїДніпропетровщини, Закарпаття та Хмельниччини, та дві команди прикордонників – Південного регіонального управління ДПС (м. Одеса) і Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління ДПС.

Турнір, що проводиться для сприяння розвитку фізичної культури, підвищення рівня спортивної майстерності та загартованості працівників правоохоронних органів, стартував на початку квітня. Участь у ньому взяли команди Нацполіції, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, Державної міграційної служби та вищих навчальних закладів МВС.

Команди-фіналісти, як і передбачалось, до останнього м’яча боролися за звання володаря Кубку міністра. Фінал був видовищним, а на глядацьких трибунах вирували емоції.

За підсумками ігор третє місце посіла команда Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби. Срібло виборола збірна Південного регіонального управління ДПС (м. Одеса).

Володарем Кубку міністра стали волейболісти з Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Видовищною та цікавою була «Гра поколінь». Зіграти з переможцями вийшла команда ветеранів МВС, яку вивів на поле 78-річний ветеран полковник міліції у відставці Віктор Митрофанович Яківець.

Нагороди призерам вручив голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко. Від імені міністра внутрішніх справ України АрсенаАвакова він привітав хмельницьких поліцейських з перемогою та побажав всім учасникам змагань успіхів у службі і у спорті.

Джерело

Автор: Тетяна Новак