Новини
Події

У Шепетівці пограбували помешкання міського депутата

У депутата Шепетівської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігора Волоткевича обікрали помешкання. Доки міський обранець гостював у родичів у Львові, злодії перевернули квартиру догори дригом.

Ось що написав у своєму фейсбуці Ігор Васильович:

“Зі Львову приїхав. Якось холодно і непривітно зустріла Шепетівка. Опалення відключили, хату пограбували. Викликав мілі…ой, поліцію, склали протоколи, пошукали відбитки, опитали сусідів, загалом хлопці молодці. Були дуже уважними та допитливими, з тонкИм почуттям гумору. Все допитувалися, чи венеціанська штукатурка на стінах. Їйбо не знаю))… Дякую синові Олегу та його дівчині ГанИчці, що допомогли прибрати ото все… Особливо, хочеться подякувати злодіям… Більш-менш акуратно зробили своє діло. Не свої робили, бо “свої” би знали, що я ніколи грошей в хаті не тримаю. Знаєте чому не тримаю? Та бо їх вічно нема!))) Як казав колись мій сердешний друг Віктор Йож, що ми не правильно поводимось з грішми, бо ми їх не відкладаємо, а все в бізнес, в бізнес вкладаємо. )) П.С. Лишіть все собі, ланцюжок з кулончиком поверніть – то подарунок. Дякую.”
Точний час та день пограбування невідомий, адже міського депутата з родиною не було вдома протягом 5 днів. Варто зауважити, що лише тиждень тому на хмельницькому інтернет-виданні “Незалежний громадський портал” вийшла новина про те, що Ігор Волоткевич за минулий рік заробив майже 30 млн. грн, хоча, як повідомили на фірмі, ця сума – повний обіг за рік, а чистий прибуток із вирахуванням всіх податків та зборів становив 275 856 грн.

Джерело

Автор: Тетяна Новак