Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині терміналам самообслуговування ПриватБанку зробили пластику

З 24 квітня всі термінали самообслуговування ПриватБанку у Хмельницькій області переведені на новий дизайн інтерфейсу, більш зручний і зрозумілий користувачам. Редизайн торкнувся як стартового меню терміналів, так і розділів платежів та комунальних послуг, які тепер інтуїтивно зрозумілі не лише досвідченим користувачам банкінгу самообслуговування, а й початківцям.

За словами Світлани Муляр, заступника керівника напрямку “Розвиток і контроль банкоматної і термінальної мережі” Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку, “відтепер користуватися терміналом самообслуговування клієнтам Банку стало іще простіше”. Наприклад, оплачувати комуналку можна з особистого меню без довгої подорожі сторінками всіх сервісів.

Хмельницький – не єдине місто в Україні, де термінали самообслуговуання ПриватБанку змінили дизайн меню інтерфейсу. Уже з березня з новим меню в тестовому режимі почали працювати понад 750 терміналів у Дніпрі, Чернівцях, Ужгороді, Мукачеві, Чернігові, Черкасах, Кіровограді, Полтаві, Сумах і Житомирі. На початку квітня новий дизайн отримали всі столичні термінали самообслуговування банку, а з 24 квітня – усі подільські: це 385 ТСО, що обслуговують клієнтів ПриватБанку в Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак