Новини
Суспільство

В Старосинявському НВК відновили спортивний майданчик

Спортивний майданчик  із штучним покриттям біля Старосинявського НВК  збудували ще  у 2008 році, коли депутати районної ради шостого скликання виділили на будівництво та оснащення кошти. Від того часу  сам спортмайданчик та покриття  не оновлювали.  Молодь звідусіль прибувала  до місцевої школи, щоби провести різні спортивні турніри, ігри, особливо було людно в літній період та під час шкільних канікул. За цей  час спортивний майданчик повністю “зносився” і потребував капітального ремонту.

Питання відновлення майданчику піднімалося на засіданні виконавчого комітету селищної ради, на робочих нарадах. Його підтримав депутатський корпус селищної ради – згідно з рішенням №17 сесії Старосинявської селищної ради від 21.10.2016 р. було виділено 172 135 грн. на облаштування  та монтажне  покриття спортивного майданчику. Навесні на об’єктіпобувала комісія, яка обстежила умови проведення дозвілля молоді та спортивних занять на майданчику з штучним покриттям Старосинявського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія», визначили основні напрямки робіт та проаналізували їх хід.  У квітні  виконали запланований обсяг робіт із  облаштування майданчика, господарською групою відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради  проведено  ряд  робіт з упорядкування спортмайданчика, повідомляє прес-служба Старосинявської ОТГ.

21 квітня начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради  Олександр Пузирук організував для молоді турнір з міні-футболу, присвячений відкриттю оновленого спортивного майданчика. Спортивні команди мали можливість продемонструвати свої спортивні уміння та навички,  уболівальники та й всі учасники отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій.

Автор: Тетяна Новак