Новини
Культура

Запальною «сільською тусою» андерграундні «Курган і Агрегат» підкорили хмельницький танцпол

Уже вдруге у Хмельницькому виступили популярні хіп-хоп виконавці «Курган і Агрегат». Запальна тусовка відбулася 21 квітня.

Своїми сільськими піснями «Курган і Агрегат»  розірвали танцпол так, як більшості інших MC не завжди виходить. «Крик душі», «Город – не село», «Лове», «Тусуйся» – слова цих та інших пісень молодь знала напам’ять та активно підспівувала кумирам. Також презентували нову пісню, яка має стати хітом літа 2017.

Прості «пацани» з села створили мегакрутий реп-проект покорили молодь своєю відкритістю, крутими рифмами, своєю прямолінійністю. Вони вважають себе «селюками» та відверто зізнаються, що не вміють читати реп. Проте це не заважає їм «запалювати» тисячні натовпи на фестивалях, збирати повні зали по всій Україні та мільйони переглядів на YouTube..

Привертали увагу «селюки» не лише піснями, а й своїм зовнішнім виглядом та цікавими історіями з життя перед кожною піснею.

Станцювати «мєдляк» закохані пари могли під ліричну композицію «В ставку кораблі».  Це пісня про дівчину, яка проміняла «мажика» на «силяна». А під хіт «Кровавий кулак», який свого часу порвав YouTube,  хлопці влаштували під сценою справжню «сєльську драку» і запальний слем.

«Колись ми стіснялись-стіснялись, а потом виложили на ютуб кліп, який лежав три года, і так воно пішло. Не стісняйтеся, будьте собой!», – побажали читачам ПоділляNews «Курган і Агрегат».

Автор: Катерина Прокопець

Фото: Андрій Астрябський

Автор: Алла Самойленко