Новини
Події

Хмельницькі поліцейські отримали нагороди за спортивну перемогу

За підсумками зональних змагань у фінал Кубку міністра внутрішніх справ вийшло 5 команд: три поліцейські збірні — з обласних управлінь Нацполіції Дніпропетровщини, Закарпаття та Хмельниччини, та дві команди прикордонників — Південного регіонального управління ДПС (м. Одеса) і Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління ДПС. У яскравій та напруженій боротьбі перемогу здобули саме поліцейські Хмельниччини.

Нагадаємо, що минулого тижня відбувся фінал Кубку міністра внутрішніх справ з волейболу. Перемогу на ньому здобула команда ГУНП в Хмельницькій області.

Керівництво ГУНП в Хмельницькій області теж зібрало хлопців, щоб подякувати їм за блискучий виступ на змаганнях.

“Дуже приємно, що наші хлопці піднімають авторитет Національної поліції і особистим прикладом показують, як потрібно вміти організувати себе так, щоб сил вистачало і на роботу, і на сімейне життя, і на заняття спортом”, — звернувся до присутніх начальник ГУНП в Хмельницькій області Микола Семенишин.

Про сам турнір і команду поліцейських з Хмельниччини розповів її капітан, майор поліції Едуард Бистрицький:

“Найбільш складними суперниками для нас були команди прикордонників з Одеси та Чернігова, проте завдяки гарній командній грі нам вдалося здобути перемогу. У нас в команді є і слідчі, і патрульні, і чергові. Служба забирає багато сил і енергії, проте хлопцям вдається вдало поєднувати виконання професійних обов’язків із заняттями спортом. Загалом команда у нас молода, але якщо розвиватиметься у тому ж дусі, то має гарні перспективи”.

Джерело

Автор: Алла Самойленко