Новини
Суспільство

Лелеки приносять дітей і… знижки в ЖК «Sport City»

Забудовник унікального спортивного містечка у Хмельницькому запустив соціальну програму для сімей із малюками

Одна із важливих причин купити квартиру в новобудові – народження у родині дитини. Бажання молодої сім’ї жити у просторій оселі та виділити малюкові власний куточок цілком зрозуміле. Забудовник житлового комплексу «Sport City» пропонує апартаменти, які найкраще підійдуть для родин із дітьми. Адже вони знаходяться у екологічно чистому районі міста та відповідають найвищим вимогам безпечності, надійності та комфорту.

Нещодавно у інвестиційній компанії «SK Group», яка є забудовником ЖК«Sport City», стартувала соціальна програма для сімей, у яких народилися діти – «Щаслива родина».

«Ми намагаємося підтримувати сімейні цінності та надавати підтримку молодим родинам. Вважаємо, що сім’ї, у яких народилися малюки, мають відчувати піклування оточуючих. Тому одним із проявів нашої позиції та турботи про підростаюче покоління хмельничан стала розробка соціальної програми із придбання житла сім’ями, які цього року поповнилися немовлятами», – відзначають у компанії-забудовнику ЖК «Sport City».

До кінця 2017 року знижки при купівлі квартир у житловому комплексі «Sport City» матимуть усі родини, у яких протягом цього року з’явилися малюки. При народженні в сім’ї первістка покупці  отримають мінус 100 гривень за кожен квадратний метр житла.  Якщо ж у родині з’явилася двійня чи трійня, то знижка на кожен квадратний метр, придбаний  у ЖК «Sport City», зросте вдвічі та, відповідно, утричі.

Приємні сюрпризи від компанії «SK Group» чекають і на ті сім’ї, до яких лелека завітав не вперше. При народженні протягом року другої дитини у родині, яка вирішила придбати квартиру в житловому комплексі «Sport City», її чекає знижка у розмірі 2% від вартості обраних апартаментів. Третя дитина і більше, народжених цього року, принесуть родинам знижку при купівлі житла у розмірі 3% від загальної вартості квартири.

Для того, аби отримати знижку при купівлі квартири у ЖК«Sport City» за програмою «Щаслива родина», батькам достатньо до усіх належних документів додати лише свідоцтва про народження дітей.

Молоді родини, купуючи житло у новобудові, звертають увагу на наявність сучасних  безпечних дитячих майданчиків і стадіонів, місць для прогулянок, на близькість дитячого садочку та школи. І «Sport City» якнайкраще відповідає усім вимогам родин із дітьми.

Зручне місце розташування ЖК «Sport City» в центрі міста, але подалі від задимлених шосе, в екологічно чистій зеленій зоні.  За кілька хвилин пішої ходьби розташована школа, гімназія, один із найкращих в місті дитячих садочків. Поряд із «Sport City» – Палац творчості дітей та юнацтва і спортивна школа. Та й у самому спортивному містечку заплановано будівництво сучасного спорткомплексу, де обов’язково займатимуться із дітьми та підлітками.

«Sport City» – це також частинка грандіозного проекту європейського парку з фонтанами, атракціонами та місцями відпочинку. Незабаром поряд із спортивним містечком, яке нині активно будується, з’являться облаштована набережна та затишні алеї із спеціальними доріжками для їзди на велосипеді, катання на роликах та ранкових пробіжок. Лавочки уздовж набережної та у тіні дерев парку стануть улюбленим місцем для прогулянок молодих матусь із візочками. А старшим діткам обов’язково сподобається розташований на території житлового комплексу «Sport City» великий сучасний дитячий майданчик та стадіон із штучним покриттям.

«Звісно, не кожна молода родина може одразу інвестувати усю суму в майбутню квартиру. Навіть незважаючи на ті знижки, що ми пропонуємо за соціальною програмою «Щаслива родина». Тому в нас діє ще й так звана програма лояльності для наших клієнтів. Внісши половину вартості житла, іншу частину коштів можна сплачувати у так звану розстрочку. Аби більше дізнатися про ті програми, які пропонує забудовник ЖК «Sport City», варто просто до нас звернутися та отримати відповіді на усі запитання, які у вас виникли», – рекомендують менеджери ЖК «Sport City».

Діти – ваше майбутнє. А інвестиції у житловий комплекс «SPORT CITY» – то найкращі вкладення у Місто Майбутнього Ваших Дітей 

 

067-333-92-33
м.Хмельницький, вул.Прибузька,5/1
sportcity.km@gmail.com
sportcity.km.ua

Автор: Тетяна Новак