Новини
Спорт

На хмельницькому летовищі знову літали автівки

402 метри по прямій. Та майже 2 кілометри кільце – у Хмельницькому відбулися змагання з драг-рейсингу та спринт-слалому. Літали автомобілі на території місцевого аеропорту. За об’ємом двигуна усі автівки розподілені на класи. Михайло Капітула у своєму – неодноразовий чемпіон України. Має автомобіліст і інші нагороди, втім, каже, перемоги не лічить.
У цьому синьому BMW, розповідає водій, перебрана кожна деталь. Насправді, рідного залишилося мало, втім так авто більш пристосоване до швидкісної їзди.
Втім, аби щось змінювати, у будь-якому разі потрібні кошти.
А ось Дмитру більше подобається два колеса. Каже, вони везуть душу. Цьогорічний мотосезон у Хмельницькому розпочався першого квітня. Такої події Дмитро не пропустив. Тепер приїхав, подивитися як стартує автосезон.
Ще один, жовтий, красень приїхав з Івано-Франківська. Водій Тадеуш люб’язно розповідає про своє американське надбання. У Івано-Франківську цю автівку упізнають здалеку. Тадеуш жартує, мабуть, і селфі з нею у кожного є.
На цей рік – це далеко не усі авто-цікавинки у місті. Зовсім скоро, обіцяють організатори, у Хмельницькому відбудеться восьма Race Party.
Деталі – у сюжеті каналу Ексклюзив

Автор: Тетяна Новак