Новини
Події

Переможці Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей» з Хмельниччини отримали нагороди

Сьогодні відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей».

Впродовж січня-лютого на Хмельниччині тривав обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей». На журі було покладено нелегке завдання – серед 1021 дитячого малюнку обрати найкращі роботи у трьох вікових категоріях від 6 до 18 років. Як результат обрано 12 найкращий малюнків.

Членів журі вразили роботи учасників і індивідуальністю, імайстерністю виконання та глибиною змісту. Діти показали не тільки свої творчі здібності, але й  чудові знання правил безпеки.

Переможці Конкурсу отримали почесні відзнаки від організатора конкурсу на обласному рівні – Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Організатори конкурсу і соціальні партнери вдячні усім учасникам за активну участь в акції «Охорона праці очима дітей». НЕе залишилися осторонь і роботиродавці, які долучилися

У правління Держпраці у Хмельницькій області, соціальні партнери дякує усім учням, вихованцям, навчальних закладів, будинків творчості Хмельниччини, які активно долучилися до участі в акції  і це вкрай важливо, оскільки головна мета конкурсу полягає не у визначенні кращих малюнків, а у формуванні культуру безпеки праці майбутнього працівника.

Організатори Конкурсу дякують роботодавцям, які проявили ініціативу та долучилися до нагородження переможців конкурсу.

Джерело http://km.dsp.gov.ua/

Автор: Алла Самойленко