Новини
Інфраструктура

ЖК «SPORTCITY»: життя серед природи

Прийшла весна, і усе частіше хочеться у парк, до річки. Вийти вранці та вдихнути на повні груди свіжого повітря, насолодитися пробудженням природи. А ввечері просто посидіти біля води на зеленій травичці зі старою компанією. Насолодитися весняним запахом та поспостерігати за галасливою дітворою.

Житловий комплекс «SPORTCITY»  – амбітний проект у Хмельницькому, творці якого подбали про те, щоб створити для своїх майбутніх мешканців світ, продуманий до дрібниць. Саме у ньому втілена мрія про заміське життя у межах міста. Близькість до природи створює атмосферу гармонії і спокою, які дивним для міста чином поєднуються з кроковою доступністю до самісінького центру, де зосереджена ділова активність.

Ви досі мрієте прокидатися під спів птахів, дихати свіжим та чистим повітрям, милуватися природою і прекрасними видами з вікон своєї квартири на головну водну артерію Хмельницького – Південний Буг?  Хочете босоніж вибігти на зелену галявину, влаштувати пікнік для друзів, посидіти над річкою у тіні дерев з коханим? «SPORTCITY» втілює в реальність усі ваші бажання.

Особливістю ЖК «SPORTCITY» є його паркова зона, своєрідний центр тяжіння всього проекту. Повноцінний парк буде розбитий на майже 1,5 га території комплексу. Завдяки акценту на озеленення, комплекс стане місцем не тільки для проживання, але і повноцінного відпочинку, єднання з природою та приємного проведення часу для всіх членів сім’ї.

Окрім паркової зони, яка має стати справжнім витвором ландшафтного дизайну, хмельничани – майбутні мешканці житлового комплексу «SPORTCITY» зможуть ще й насолоджуватися зеленою покрівлею. Адже, за задумом забудовника комплексу, на даху торгівельних центрів мають з’явитися зелені галявини, на які можна буде вийти, просто переступивши поріг своєї оселі. Такі тераси дозволять здійснити фантастичну мрію жителя міста про власний куточок «незайманої природи».

У майбутніх мешканців «SPORTCITY» величезний вибір квартир з різними плануваннями та прекрасними краєвидами. Кожен може вибрати те, що йому потрібно, в залежності від своїх уподобань, планів і способу життя. Об’єднують усі пропозиції хіба що приваблива ціна та висока якість будівництва.

Весна – початок втілення нових, яскравих та світлих мрій. Пора гарного настрою, незабутніх емоцій та нового життя, яке ми пропонує вам почати у житловому комплексі «SPORTCITY».

Автор: Тетяна Новак