Новини
Культура

У Хмельницькому стартував туристичний сезон

Одна із родзинок – екскурсійний автобус, що вирушив у перший маршрут.

В управлінні культури та туризму підготували чимало цікавинок, аби мешканці та гості обласного центру відкрили для себе місто по-новому.

Вздовж Проскурівської можна було побачити живі скульптури, інсталяції «Піраміди», які інформують про культурні та виставкові заклади міста. Також  розміщено фотовиставку «Місто, яке люблю», музейний куточок Проскурова, найбільшу картину міста «Романтичний Хмельницький». Усім охочим пропонують зіграти в азартну гру і перевірити свої знання історії Хмельницького, відповівши на одне з питань.

Міський голова Олександр Симчишин зазначив, що амбітне завдання поставлене рік тому – виконали. “Минулого року на відкритті туристичного сезону, коли ми анонсували кілька завдань, зокрема відкриття QR-кодів на пам’ятках архітектури та запровадження екскурсійного автобусу чули багато скептичних думок, але ми це амбітне завдання поставили і  виконали, – зазначив міський голова. – Ми хочемо у такий спосіб і такими заходами поламати стереотип, який є у абсолютної більшості хмельничан про те, що у Хмельницькому немає на що дивитися, насправді це не так і ми хочемо у такий спосіб це довести”.

Автор: Адміністратор сайту