Новини
Культура

Для хмельничан готують “Втечу з майбутнього”

У рамках Всеукраїнського Фестивалю «ART-UKRAINE» в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького 24 травня о 18:30, відбудеться вистава “Втеча з майбутнього” М. Бортник-Гулеватої.

Хто головний у театрі? Актор, режисер, декоратор, музикант, освітлювач, костюмер, гример… Усі. Що головне в театрі ? Справжня емоція, прості й складні людські стосунки, показ життя, таким, як воно є… Для кого це все? Для глядача. Він – головний. Без нього вистава не буде жити…

Тому саме глядач виступає в ролі найголовнішого та найкомпетентнішого журі у Всеукраїнському щорічному Фестивалі-конкурсі «ART-UKRAINE». Як це відбуватиметься? Громадська організація «Народна Україна» вирушає в театральний тур по всій Україні для того, щоб оцінити, підтримати, популяризувати одне з найважливіших і надзвичайних видів мистецтва – театральне. Кожен відвідувач театру матиме змогу висловитися з приводу переглянутої вистави, а результати соцопитувань визначать 5 переможців з усіх регіонів України.

Автор: Адміністратор сайту