Новини
Події

У Хмельницькому поліція завадила злодієві обікрасти приватний будинок

Поліцейським охорони вдалося попередити крадіжку з приватного будинку. Вони на “гарячому” затримали правопорушника.

Напередодні травневих свят  вночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Хмельницькій області надійшов сигнал «Тривога» з приватного будинку. На місце події негайно було направлено наряд групи реагування.

Прибувши на місце події за лічені хвилини, поліцейські охорони обстежили ззовні будинок та виявили сліди проникнення до приміщення – віджате металопластикове вікно, під вікном стояла підставка, збита з дощок. Неподалік, на прилеглій до будинку території, правоохоронці помітили й невідомого, який намагався втекти від поліцейських охорони.

Діючи спільно та дотримуючись заходів особистої безпеки, правоохоронці затримали даного громадянина. На його одязі були залишки будівельного пилу, а підошва взуття співпадала зі слідами біля пошкодженого вікна.

На місце пригоди також негайно було викликано власника об’єкту та слідчо-оперативну групу.

Затриманим виявився 35-річний мешканець Хмельницького. Його було доставлено до чергової частини відділу поліції для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Таким чином, завдяки оперативності поліцейських охорони та завбачливості власника приватного будинку вдалося попередити крадіжку майна.

Управління поліції охорони в Хмельницькій області вкотре наголошує містянам, що найпростіший і найдієвіший спосіб вберегти своє майно – поставити помешкання на пультову охорону поліції охорони.

 

Джерело www.guard.np.gov.ua

Автор: Алла Самойленко