Новини
Культура

У Славуті змагалися сольні вокалісти

28 квітня у міському Палаці культури відбувся другий регіональний конкурс солістів-вокалістів «Соняшник», мета якого – пропагувати українську пісенну творчість, підтримувати талановиту молодь та її культурне дозвілля.

Творчий захід, засновником та організатором якого був колектив міського Палацу культури, за сприянням управління культури виконавчого комітету Славутської міської ради, присвячувався 400-й річниці першої писемної згадки про Славуту.

Свою творчість демонстрували більше 40 юних дарувань зі Славути, Нетішина, Шепетівки та Ганнопільської об’єднаної громади.

Оцінювало учасників журі у складі викладача Хмельницького музичного училища Галини Груші (голова журі), музичного керівника ЗОШ № 1 м. Славута Жанни Куницької та директора міського Палацу культури Ірини Марчук.

Конкурс проходив у трьох музичних жанрах: академічний, народний та естрадний спів, і був поділений на три вікові категорії. Порядок виступів дітей визначався згідно з жеребкуванням.

І хоч кількість призових місць була обмежена, кожнен учасник заходу отримав власне заохочення та найцінніше – спілкування і новий творчий досвід.

Прес-служба Славутського МВК

Автор: Тетяна Новак