Новини
Суспільство

Історія успіху кам’янчанина Івана Лісняка

Ця  історія  є гарним прикладом для людей, які хочуть знайти своє місце у житті і досягнути успіху.  Іван  Віталійович 12 років пропрацював машиністом екскаватора та механіком на різних промислових підприємстивах. За цей час він освоїв багато передових технологій і здобув колосальний досвід в роботі різної складності. Попри роботу в підрядних організаціях завжди мріяв навчитися обробляти деревину на високому професійному рівні і почав втілювати свою мрію в реальність. Перебуваючи на обліку в Кам’янець-Подільському районному центрі зайнятості, чоловік відкрив для себе шлях до майбутньої професії.

Іван  Віталійович навіть не сподівався, що саме у центрі зайнятості розпочнеться його шлях до підприємництва. Допомогу у реалізації своїх задумів Іван Віталійович знайшов  під час індивідуальних консультацій та участі в семінарах з орієнтації на підприємницьку діяльність. Під час проходження професійного навчання за напрямком «Основи підприємницької діяльності» на базі Подільського державного аграрно-технічного університету Іван Віталійович здобув загальне уявлення про бізнес, його переваги, складнощі та перспективи, підготував бізнес-план на тему «Деревообробна майстерня».

Сьогодні Іван Лісняк виготовляє різні дерев’яні меблі, які радують людей своїм вишуканим стилем, якістю та красою. Іван Віталійович оцінив ризики свого бізнесу серед конкурентів і намагається заволодіти ринком невеликими серіями дубових ліжок, комодів, стільців високої якості та реальної ціни.

«Для тих, хто хоче досягти успіху, вихідних майже не буває, робочий графік важкий та насичений, і в будні потрібно працювати, і у вихідні. Також необхідно контролювати виробничий процес, якщо хочеш досягти успіху та прибутку» – вважає Іван Лісняк.

За матеріалами Хмельницького ОЦЗ

Автор: Алла Самойленко