Новини
Спорт

На Хмельниччині відкрили новий стенд для стрільби

Бойові набої та власна рушниця. Саме це потрібно для справжнього спортсмена на всеукраїнських змаганнях з компакт-спортингу. Такі відбулись і в селі Пархомівці 29 квітня. Спортсменів із різних областей України прийняли у новому спортивно-стрілецькому центрі національного рівня. Організатори сподіваються, відкриття нового стенду зацікавить молодь до заняття спортом та дасть можливість якісно тренуватися вже бувалим спортсменам.
Урочисте відкриття нового стенду відбулося у селі Пархомівці Хмельницького району. Для змагань побудували чотири індивідуальні майданчики, оснащені новітніми технологіями. Також цього дня розпочалися дводенні змагання із компакт-спортингу. До області завітали понад 80 учасників, які професійно займаються стендовою стрільбою.
Обласна влада сподівається, стенд стане ще однією візитівкою області. Його, без перебільшення, порівнюють із Кам’янцем-Подільським стрільбищем, який полюбляють туристи. Сподіваються, мисливці, спортсмени та просто любителі постріляти почнуть приїздити з усієї України.
Змагання із компакт-спортингу триватимуть два дні. За цей час кожен із учасників відстріляє понад 200 спеціальних мішеней- тарілочок. За кількістю влучних пострілів оберуть переможців, яких нагородять дипломами і призами.
Вже через місяць у новому комплексі розпочнуться змагання зі спортингу.
Подробиці – у сюжеті каналу Ексклюзив

Автор: Тетяна Новак