Новини
Суспільство

На допомогу українській армії подоляни перерахували понад 80 мільйонів гривень

З отриманих доходів протягом січня-квітня 2017 року подоляни сплатили до бюджету 86,2 мільйона гривень військового збору.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження цього патріотичного платежу склали 115,5 відсотка, що в абсолютній сумі більше на 11,6 мільйона гривень.

Протягом квітня сплата військового збору в області склала 23,4 мільйона гривень, темп росту забезпечено на рівні 141,6 відсотка.

За даним показником лідирують міста Хмельницький, Нетішин, Кам‘янець-Подільський, райони – Славутський, Старокостянтинівський.
Загалом, за час, коли почав нараховуватись військовий збір в Україні (з серпня 2014 року), платники Хмельниччини поповнити бюджет більш як на півмільярда гривень відрахуваннями на зміцнення обороноздатності держави.

«Системна сплата військового збору свідчить про ефективність заходів ДФС з детінізації доходів, зокрема, щодо легалізації заробітної плати.Важливим фактором є також сумління і патріотизм платників податків, які відповідально ставляться до виконання свого конституційного обов‘язку по наповненню бюджету. Це стратегічні кошти, які зміцнюють могутність українського війська і наближають мир на українській землі», – підкреслив керівник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк.

Автор: Адміністратор сайту