Новини
Політика

Нардеп від Хмельниччини вивчає досвід побудови парламентаризму в Європі

З 8 по 11 травня 2017 року триває візит керівництва фракцій та груп Верховної Ради України в Норвегію. Разом з представниками фракцій Верховної Ради парламент Норвегії відвідує і голова Партії «Відродження», народний депутат від Хмельниччини Віктор Бондар. У ході візиту представники фракцій відвідали Парламент Норвегії- Стортинг. Провели зустріч із Головою Парламенту Норвегії Олеміком Томессеном та керівництвом Лейбористської партії, яка зараз у Норвегії перебуває в опозиції.
Основна мета візиту – вивчення досвіду побудови парламентаризму в Європейських країнах та, з огляду на необхідність старту реформи українського парламенту, формування нової політичної культури в законодавчому органі, впровадження напрацювань, щодо змін у роботі Верховної Ради місії Пета Кокса.
Віктор Бондар залишив подяку за підтримку України від депутатської групи “Відпродження” у вітальній книзі в Стортингу, національному зібранні Норвегії.

Графік зустрічей делегації дуже насичений: зустріч із заступником голови Консервативної партії, зустріч у Міністерстві закордонних справ, участь у сесії з питань побудови консенсусу, зустріч із Головою Центристської партії, зустріч з представниками Прем’єр-міністра Норвегії, та багато іншого.

 

Автор: Адміністратор сайту