Новини
Суспільство

Мотоциклістам-порушникам у Старокостянтинові не можуть дати раду

На засіданні сесії Старокостянтинівської міської ради говорили про ситуацію з мотоциклістами.  

“З мотоциклістами-порушниками  боремось постійно, з’являються нові, викликаємо їх, дивимось в очі, спілкуємось”, – говорить Олександр Зайцев, заступник начальника поліції.

За повідомленням поліції, коло осіб, що їздять на мотоциклах, встановлено і з ними проведено виховні бесіди, перевірено наявність технічної документації. Але виникає проблема оформити вчинені ними правопорушення, оскільки немає можливості зафіксувати порушення швидкості руху.

Засідання сесії відбулося 28 квітня 2017р., а  6 травня  за повідомленням поліції, близько 23.00 години поблизу магазину “Мурманський” сталася дорожно-транспортна пригода:

“Водій мотоцикла Suzuki при здійсненні маневру під час об’їзду автомобіля Peugeot Expert не обрав безпечної дистанції та швидкості і допустив зіткнення мотоцикла із задньою частиною автівки. Внаслідок аварії водій мотоцикла, 1995 р. н., від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, а його пасажир, 1993 р. н., помер у кареті швидкої допомоги”, — йдеться у повідомленні.

Наразі за фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

За свідченнями очевидців мотоцикліст їхав на шаленій швидкості.

Нагадаємо, питання встановлення “лежачих поліцейських” на аварійних ділянках доріг у Старокостянтинові вже не перший рік обговорюється у міській раді, та віз і нині там…

Джерело “Старокостянтинів небайдужий”

Автор: Алла Самойленко