Новини
Суспільство

На Хмельниччині “другу пенсію від ПриватБанку” отримав ліквідатор аварії на ЧАЕС

Три місяці поспіль мешканець Хмельницького Віталій Леонтьєв, окрім традиційної пенсії, отримуватиме ще одну, додаткову. Хмельничанин став одним із 25 переможців акції “Друга пенсія від ПриватБанку”, приуроченої до 25-річниці банку. Вітав переможця 5 травня директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький.

“Коли мені зателефонували і сказали, що я став переможцем акції, спочатку чомусь навіть не вірив, що це подарунок від банку. Так співпало, що новину про виграш почув у дні, близькі до річниці Чорнобильської трагедії. Я – ліквідатор аварії на ЧАЕС, тому для себе пов’язав ці дві події. Та все ж, коли зрозумів, що це пенсія не від держави, а подарунок від банку пересічному пенсіонеру, яким, за вибором долі, став я, просто не міг повірити власному щастю”, – розповідає Віталій Анатолійович.

“Загалом на Хмельниччині послугами ПриватБанку користуються понад 120 тисяч пенсіонерів, в Україні – понад 3 мільйони, – розповів Юрій Браніцький. – Участь у акції “Друга пенсія від ПриватБанку” взяли понад 79 тисяч пенсіонерів з усієї України”.

Учасником акції міг стати будь-який пенсіонер – клієнт банку, незалежно від дати оформлення картки для виплат. Для участі в акції потрібно було лише зареєструватися на  сайті , або відправити СМС із кодом 6525 на номер 3777.

Так вчинив хмельничанин Віталій Леонтьєв – і тепер три місяці поспіль він отримуватиме на картку для виплат додаткову пенсію у сумі, що дорівнює пенсії, зарахованої на його картку в місяць виграшу.

До речі, подоляни вже не вперше стають переможцями цієї акції. Минулого року в числі восьми переможців акції “Друга пенсія від ПриватБанку” була вчителька з Кам’янця-Подільського.

Автор: Тетяна Новак