Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС визначили переможців літературного конкурсу

На Хмельницькій АЕС, в рамках конкурсу «Атомна енергетика і ми», визначено призерів літературного конкурсу «Нетішин – місто енергетиків». На розгляд журі цьогоріч представлені творчі роботи юних літераторів з населених пунктів Хмельниччини та Рівненщини що входять до зони спостереження Хмельницької АЕС.

Перше місце конкурсу розділили представники Ізяславського району Богдан Кравчук з Білівського навчально-виховного комплексу та учні 5-7 класів літературної студії «Чари слова» Борисівського НВК, які представили на конкурс поетичну збірку «Сучасне місто може надихнути». Варто зауважити, що юні літератори студії, а також Богдан Кравчук – другий рік поспіль серед призерів конкурсу.

На другій сходинці представниця Славутчини Ольга Троцюк із віршем «Нетішин – над Горинь-рікою» та учениця Михлянської загальноосвітньої школи, що на Ізяславщині, Наталія Тимощук з прозовим твором «Нетішин – місто енергетиків».

Третю премію поділили Анна Міллер з Головлівського НВК Славутського району та Тетяна Дрозд учениця Борисівського НВК Ізяславського району, які презентували поетичні добірки про місто атомників.

Кращі творчі роботи учасників літературного конкурсу «Нетішин – місто енергетиків» будуть надруковані в корпоративній газеті Хмельницької АЕС «Перспектива».

Джерело: інформаційний центр ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак