Новини
Суспільство

З авторською піснею про добро 12-річний волонтер з Хмельниччини потрапив до фіналу шоу «Україна має талант Діти-2»

Відомий 12-річний волонтер зі Старокостянтинова Артем Харченко став фаворитом шоу «Україна має талант Діти-2». Артемко став фіналістом проекту і боротиметься за головний приз – 500 тисяч гривень.

У прямому ефірі 13 травня щирий і зворушливий Артем Харченко не залишив нікого байдужим: 64 відсотки телеглядачів підтримали його на проекті. Хлопчик заспівав пісню «Твори добро» про любов, про те, що ніколи не можна здаватися. Артем каже, що вона присвячена людям, які не розуміють, що таке любов.

«Хочу, щоб люди зрозуміли те, що треба любити, творити добро, розуміти одне одного і цінувати, що маєш. Бувають різні моменти в житті, якщо будеш на позитиві – все буде добре», – переконаний Артем Харченко.

Артемко вже здобув найважливішу перемогу – вилікувався від важкої онкологічної хвороби. Він вже виписався з лікарні і планує продовжувати допомагати людям, в тому числі важкохворим дітям. Якщо здобуде перемогу і отримає грошовий приз, хлопчик хоче купити обладнання для дитячого відділення Київського онкоцентру – бокс для трансплантації кісткового мозку.

Уже кілька років Артем Харченко своїми піснями допомагає волонтерам громадської організації Мистецька сотня «Гайдамаки» збирати гроші для бійців, які воюють на Сході. Також опікується земляком зі Старокостянтинова – ліцеїстом Сергієм Швецем, у якого остеосаркома гомілкової кістки четвертої стадії з метастазами.

Автор: Тетяна Новак