Новини
Здоров’я

Благодійники передали ліки онкодиспансеру та районним лікарням Хмельниччини

Медзаклади Хмельницького, Славутчини, Шепетівщини та Полонщини отримали безкоштовні ліки від благодійників.

У понеділок 15 травня засновник громадської організації «Інститут солідарності громад», народний депутат України Роман Мацола та засновник  Благодійного фонду «Фармварта» Денис Шевченко привезли в Хмельницький обласний онкодиспансер  та  районні лікарні Славутського, Шепетівського та Полонського районів безкоштовні препарати.

Ліки, на загальну суму понад півтора мільйона гривень, також передадуть головним лікарям центрів ПМСД.

Серед препаратів – антибіотики, муколітики, пробіотики та вітаміни для профілактики багатьох захворювань. Виробник – швейцарська фармацефтична компанія. До кожного препарату є реєстраційне посвідчення та сертифікат якості.

Передані благодійниками ліки медики будуть видавати пацієнтам безкоштовно. Щоб уникнути спекуляції – усі упаковки позначені спеціальною печаткою з логотипами та написом «Благодійна допомога».

Окрім Хмельницького онкодиспансера благодійники передали антибіотики та протипухлинні препарати у Національний інститут трансплантології та хірургії ім. Олександра Шалімова.

Під час передачі Роман Мацола заявив, що ця партія ліків на 1.5 мільйони гривень не є останньою. Співпраця між лікарями, “Інститутом солідарності громад Романа Мацоли” та Благодійним фондом “Фармварта” триватиме. Від такої співпраці виграють перш за все мешканці регіону. Люди безкоштовно отримають ліки, які необхідні їм для виздоровлення, чи профілактики хвороби.

Автор: Адміністратор сайту